Вижте новия дом на Слави Трифонов

Личности
12:40 - 28 Януари 2021
8695
Вижте новия дом на Слави Трифонов

Слави Трифонов се радва на нов баровски дом в София. Любовницата на Дългия Мартина Джорджевич пусна снимка от новата им спалня. От кадъра се вижда, че любовното им гнездо е къща с огромни високи прозорци, двор и висока 2 метра ограда, обрасла с жив плет. 

Скъпарският имот е поредният в списъка на учиндолеца, който през миналата година успя да продаде едно от най-луксозните си жилища, а именно гигантския си мезонет на столичния бул. „България“. Трифонов се раздели с жилището, което бе обзаведено с вносен камък и екзотично дърво, дизайнерски мебели, будоари с джакузи, собствен фитнес център и личен асансьор, срещу 4 милиона лева.

Апартаментът разполагаше с няколко спални, хол колкото четиристайно жилище от 130 кв., помещение за прислуга и балкони с панорама към Витоша. Едва ли новото имение отстъпва по екстри на мезонета, който той продаде заедно с цялото си обзавеждане. Освен че се движи с охрана, той продължава да ползва прислуга, въпреки че изгората му не работи пo негово настояване. Бившата фитнес инструкторка Мартина живее като примадона, кара луксозни коли като на Трифонов и запълва времето си с шопинг и обиколки пo елитните заведения в София.