Вижте палата на Весо Брадата (СНИМКИ)

Нещо за четене
17:46 - 19 Юли 2021
83123
Вижте палата на Весо Брадата (СНИМКИ)

Ивайла Бакалова най-после показа дома, където живее с гаджето си Веселин Денков-Брадата. Красивата манекенка чукна 40 години преди няколко дни и въпреки поверието, че тази годишнина не се празнува, вдигна шумно парти, продължило до малките часове на нощта. Купонът се състоя в луксозния дом на лихварския бос Весо Брадата, който е скрит зад огромен дувар, забеляза Lupa.bg.

Ивайла в хола на огромната къща

Веселин Денков обсипа с подаръци красавицата. Ресторантьорът, който наскоро бе освободен под домашен арест, организира партито за юбилея на своята любима, като лично се погрижим за декорацията, тортата и другите детайли. Азис бе неотлъчно до добрата си приятелка Ивайла и пусна доста снимки от двора на къщата, която се намира в полите на Витоша. 

 Оградата на Денков пази от любопитни погледи

Една от най-известните ни носителки на приза "Мис България" живее в дом с огромен двор, басейн и красива гледка. Къщата е чисто нова и Бакалова все още не може да й се нарадва. 

Специално в чест на юбилея на близначките Ивайла и Божидара Бакалови в небето бе пусната и заря, продължила около десетина минути.

Палатът има басейн и огромен двор

Фолк певецът танцува с бутилка скъпо шампанско