Вижте роклите на Дженифър Лопес за сватбата с Бен Афлек (Снимки)

Певицата се преоблече в параклиса

Стил
17:09 - 19 Юли 2022
9331
Вижте роклите на Дженифър Лопес за сватбата с Бен Афлек (Снимки)

Дженифър Лопес и Бен Афлек изровиха тоалети от гардеробите си за своята тайна романтична сватба в Лас Вегас в неделя призори, пише "People". Лопес имала две рокли под ръка - първата, стара, но носеща й сантимент.

"Имам тази рокля от толкова много години и просто я пестях, не я носех, но сега я облякох на сватбения си ден", разкри Лопес, докато демонстрира дрехата с класическа лодка яка в емоционален клип, споделен в неделя в нейния бюлетин JLo, обявяващ голямата новина за двойката. Фризьорът й Крис Апълтън също публикува видеото в своя Инстаграм като написа: "Вълнения в последния момент преди сватбата".

Лопес се преоблече в модна булчинска рокля на дизайнера Зуахир Мурад за церемонията в емблематичния Литъл Уайт Чапъл във Вегас. По време на обетите за вярност, тя носеше неговия тоалет от бяла дантела с отворени рамене, дълги ръкави, деколте, корсет и шлейф с рибена опашка. Тя избра подходящ воал с дантелена гарнитура, за да завърши визията си.

Що се отнася до блясъка, Лопес заложи на характерния грим на меко опушени очи и прасковени устни, които съчета с обемни, изпъкнали къдрици.

Афлек облече бяло сако от смокинг, също просто извадено от гардероба му.

"И така с най-добрите свидетели, които можете да си представите, рокля от стар филм и сако от гардероба на Бен, прочетохме собствените си обети в малкия параклис и си подарихме пръстените, които ще носим до края на живота си, написа Лопес в своя бюлетин On the JLo, добавяйки: "Това беше най-добрата възможна сватба, която можехме да си представим. Такава, за която мечтаехме отдавна".

Лопес също благодари на хората от параклиса "за това, че ми позволиха да използвам стаята за почивка, за да се преоблека, докато Бен се преоблече в мъжката тоалетна".

Брачното свидетелство е издадено от окръг Кларк, който включва Лас Вегас. 52-годишната певица е решила да вземе фамилията на мъжа си, показват още документите.

"Любовта е красива. Любовта е нежна. Оказва се, че е и търпелива. Търпелива цели двадесет години", написа певицата и актриса и се подписа с името Дженифър Лин Афлек.

Тя разказа, че с Афлек са пристигнали със самолет в Лас Вегас в събота, изчакали на опашка с още четири двойки за документи и сключили брак малко след полунощ в параклиса Литъл Уайт Чапъл, в който младоженците преминават с автомобил през "тунел на любовта". Сватбеният марш звучал от малка блутут тонколонка, уточни Лопес и каза още, че това била най-хубавата нощ в живота им.

"Ако чакате достатъчно дълго, може да преживеете най-добрия момент в живота си, преминавайки с кола през тунел на любовта в Лас Вегас заедно с децата си и с човека, с когото ще останете завинаги", каза Лопес.

Дженифър Лопес и Бен Афлек се срещнаха през 2002 г. на снимачната площадка на филма "Трудна свалка". Връзката между двете звезди бе следена отблизо от папараците. Техният брак, предвиден за 2003 г., бе отложен, а след това двамата обявиха през 2004 г., че се разделят. Те се събраха отново миналата година.

Лопес има зад гърба си вече три брака, в това число с певеца Марк Антъни, от когото има близнаци. Афлек бе женен за актрисата Дженифър Гарнър, от която има три деца.