Вижте таксиджията, който бе пребит до смърт в София

Актуални новини
11:14 - 10 Октомври 2022
5327
Вижте таксиджията, който бе пребит до смърт в София

Убитият 35-годишен таксиметров шофьор оставя три малки момиченца сираци. В мрежата беше публикуван кадър от 34-ия му рожден ден. 

Убийството на бакшиша в столичния квартал "Разсадника" провокира редица протести в София. Младият мъж почина след побой, нанесен му след лека катастрофа. 

Има няколко версии за инцидента.  До момента се знае, че до сбиването се е стигнало, защото и двамата водачи са влезли в еднопосочна улица. Таксиметровият автомобил е бил в нарушение. 

По неофициална информация водачът на ударения от таксиджията автомобил е потърсил обяснение и го е попитал защо е предприел забранената маневра. От своя страна таксиметровият шофьор на висок тон му е отговорил: „Какъв си ти да ме питаш бе, момче?“.

В този момент двамата водачи излезли от автомобилите си и започнали да си разменят удари с ръце. Свидетелка на екшъна станала приятелката на шофьора от сивата кола. В един момент таксиджията се обадил по телефона на брат си и повикал подкрепление. Минути по-късно на ул. „Хъшове“ пристигнали няколко здрави мъже, които потърсили обяснение от 23-годишното момче.