Вижте в какво се превърна откритие на Слави Трифонов

През ключалката
18:03 - 08 Май 2020
10330
Вижте в какво се превърна откритие на Слави Трифонов

Мелинда – дъщерята на фолк певеца Хари Христов, която е едно от откритията на Слави Трифонов, се е превърнала в истинска сексбомба, видя Lupa.bg. Момичетo стана известно с формата “Пей с мен “, където пееше в дует с Деси Слава. Давете стигнаха до финал и заеха 3-то място във формата. Участвала е и в първото издание на “Гласът на България”, където стигна до четвърт финала. 

Тогава Мелинда бе на 14 година, а днес е на 26 и се опитва да пробие на музикалната сцена. Много от фолк феновете оприличават визията на младото момиче с тази на Деси Слава, а гласът на Цветелина Янева. 

"По-добре да се опита да бъде себе си, а не копие на утвърдени имена. Превърнала се е от малко момиченце в сексбомба, ", коментират почитатели на лекия жанр. 

Мелинда в "Пей с мен"

Слави Трифонов възлагаше големи надежди в младото момиче, чиито ментор бе Деси Слава

Припомняме, че Слави Трифонов и Нова телевизия направиха заедно музикалното шоу "Пей с мен" през 2008 година. Във формата родни звезди пееха с талантливи непрофесионалисти. Именно в това шоу изгря звездата на Дивна, която спечели шоуто с Миро от бившия дует "Каризма".

Мелинда се е превърнала в копие на любимите си фолк звезди