Вижте виновника за отсъствието на Елена Гунчева - контузен баджак (18+)

Устатата депутатка бърза да разсее слуховете, че се цепи от Костя Копейкин

Политика
14:43 - 23 Юни 2022
8063
Вижте виновника за отсъствието на Елена Гунчева - контузен баджак (18+)

Почитателката на "високоточкови" съветски ракетни системи Елена Гунчева беше единственият депутат от всички 240, пропуснал вчера гласуването на вота на недоверие в парламента. Гунчева е в болничен и за да онагледи този факт, днес тя реши да пусне в социалните мрежи не само болничния си лист, но и снимка на контузения си баджак, която ви предлагаме да разгледате на собствена отговорност.

Гунчева действа в социалните мрежи от алтернативен профил - на Боряна Борисова, но за да не стават недоразумения - със собствената си снимка.

"За да не се спекулира със ситуацията, уточнявам: в болнични съм от 31 МАЙ тази година. Почти не мога да вървя и коляното много ме боли, за съжаление досега лечението не подобри положението. Още доста време ще съм в болнични. Убедена съм, че вотът на недоверие днес ще успее и пожелавам успех на колегите. Елена Гунчева", пише в посланието, гарнирано с кадър на доста неизискан бут и два документа.

А "спекулации" текат от дни - според източници на Lupa.bg, Елена Гунчева е пред отцепване от "Възраждане" под атака на Настимир Ананиев, може би гарниран с още нещо. Според запознати, възможно е Гунчева да успее да отцепи още един или двама депутати от "Възраждане" в полза на досегашните управляващи.