Вижте внучето на Цеца Величкович

Нещо за четене
13:51 - 04 Ноември 2020
6137
Вижте внучето на Цеца Величкович

Тази година синът и снахата на Цеца Величкович ѝ поднесоха възможно най-хубавия подарък за нейния 47-и рожден ден, при това броени дни преди личния празник на сръбската звезда да настъпи. В началото на юни т.г. младите съпрузи направиха сръбската звезда повече от щастлива, дарявайки я с първия ѝ внук.

Нещо повече, двойката която се венча в края на ноември м.г., взе решението да кръсти наследника си Желко, отдавайки почит на покойния му дядо, който бе застрелян в Белград през 2000 година. От този момент нищо не бе в състояние да помрачи радостта на изпълнителката на “Трепни”, дори факта, че в продължение на 14 дни не можеше да види бебето, тъй като бе под карантина, след като бе диагностицирана с Covid, пише dir.bg.

В онзи момент медиите в западната ни съседка писаха, че популярната брюнетка се е заразила с вируса, след като е имала контакт с болен човек на празненството по случай раждането на момченцето. Сега тя е напълно здрава и разполага с възможността да прекарва повече време с отрочето на Велко и Богдана, като не спира да споделя с последователите си в социалните мрежи силните емоции, които изпитва. Неотдавна тя качи в платформата колаж от две снимки, целящ да покаже приликата между нея и малкия Желко.