Вижте за какъв урод се жени сексбомбата Кейт Бекинсейл

От единия крачол на панталона дори се подаваха части от увисналите гениталии на заможния пенсионер

Шоу
19:20 - 29 Октомври 2023
8974
Вижте за какъв урод се жени сексбомбата Кейт Бекинсейл

Прецъфтялата сексбомба Кейт Бекинсейл мина под венчилото с плешив урод инвалидна количка и изкара акъла на милионите си фенове. За щастие обаче това не е истонска сватба, а приготовление за Хелоуин.

Звездата от “Пърл Харбър” реши да пресъздаде сватбата на курваланата Анна Никол Смит с 63 години по-възрастния петролен магнат Хауард Маршал.

За пълна достоверност за фотосите се появи и грохнал богаташ в инвалидна количка, като костюмът му бе изпипан до най-малкия детайл. От единия крачол на панталона дори се подаваха части от увисналите гениталиите на заможния пенсионер.

Историята на Анна Никол Смит е колкото комична, толкова и трагична. На 26-годишна възраст Анна се омъжва за 89-годишния Хауард Маршал и предизвиква възмущението на пуританите в Америка. Блондинката остава вдовица година по-късно и изпада в немилост. Влиза в безмилостна съдебна битка с наследниците на Маршал за парите от завещанието му. Предявява иск за близо половин милиард долара, който твърди, че Хауард й е обещал приживе. Претенцията й е оспорена от синовете на магната. Процесът, естествено, е отразен шумно от медиите и в крайна сметка Анна Никол Смит получава значително по-малка сума - 88 милиона долара.