Вижте жената на Нотариуса по цици и дупе! Някой спешно крие голите снимки на бопаджийката

Фотосесията за "Плейбой" е заснета преди 10 години

Шоу
14:01 - 06 Февруари 2024
26778
Вижте жената на Нотариуса по цици и дупе! Някой спешно крие голите снимки на бопаджийката

Видната полицайка от ГДБОП и съпруга на показно разстреляния Мартин Николов-Нотариуса, Гергана Божанова, има гола фотосесия за сп. "Плейбой", от която днес е почти невъзможно да се намерят следи. Снимките са от 2014 г. и са на футболна тематика предвид предстоящото тогава световно първенство.

Малко след като напуска риалити формата "Къртицата 2", Гергана позира за изданието на стадиона в Тетевен. Гергана позира с топка на цветовете на "Селесао", а на друг от фотосите поднася съдийска свирка към устните си.

В няколко спортни и светски сайта все още стоят дописки за разголената риалити героиня от "Къртицата 2", но от снимките й няма и следа. Дори в сайтове за оказионни стоки не се намират броят на "Плейбой", в който се е снимала Божанова.

Готви се за световното

Най-вероятно Мартин Нотариуса е похарчил солидни суми да изкупи всички съществуващи броеве.

След убийството на Мартин Нотариуса се разбра, че жена му постъпва в държавната служба след скандален конкурс, считано от 20 май 2021 г. С предложение на главен комисар Калин Стоянов до МВР-министъра Бойко Рашков нейното служебно правоотношение е прекратено, считано от 2 август 2021 г., поради отказ за издаване на разрешение за достъп до класифицирана информация. С решение на Административен съд-София град от 18 октомври 2021 г. и потвърдено с ново решение от 24 март 2022 г. на Върховния административен съд, бръмчалката е била възстановена като стажант в МВР, считано от 11 май 2022 г.

Гери е секси и когато учи

С това дупе се е облажвал Мартин Нотариуса