Вижте звездите от “Титаник” днес

Лео също е огромно холивудско име в момента, като и той получи своя Оскар през 2017 г.

САЩ
23:05 - 27 Юли 2022
9499
Вижте звездите от “Титаник” днес

При излизането си през 1997 г. филмът изобщо не приличаше на корабокрушение – „Титаник” влезе в книгата на рекордите с 11 Оскара и касови приходи от 3 милиарда долара.

Сега, 25 години по-късно, беше обявена тъжната смърт на Дейвид Уорнър - който изигра Спайсър Лавджой, камериера на на Били Зейн.

Британският актьор, който също участва в „Поличбата” и „Мери Попинс се завръща”, почина от раково заболяване на 80-годишна възраст.

Във филма, режисиран от Джеймс Камерън, играят Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет като тайни любовници на обречения лайнер.

Кейт, която беше номинирана за най-добра актриса за ролята на Роуз, продължи да участва в поредица от високо оценени филми, които й донесоха Оскар през 2008 г.

Сега Лео също е огромно холивудско име в момента, като и той получи своя Оскар през 2017 г.

Кати Бейтс, когато се снима в „Титаник”, вече беше носителка на "Оскар", след като спечели наградата за най-добра актриса за филма "Мизъри" от 1991 г., когато играеше "непотопяемата" Моли Браун.

Тя продължи да участва в „Полунощ в Париж“, „За Шмид“ и „Пътят на революцията“, който я събра с колегите си от „Титаник“ Лео и Кейт.

През последните няколко години тя също се премести в телевизията, участвайки в сериали като „Законът на Хари”, „Американска история на ужасите” и „Вражда”.

Американският актьор Били Зейн вече беше известен с ролята си във „Фантомът“ в едноименния филм от 1996 г., когато изигра богатия, заядлив годеник на Роуз в „Титаник“.

След това той продължи с филма „Вярващият” получил одобрението от критиците от 2001 г., заедно с Райън Гослинг, и изигра Били Флин в постановката на Бродуей в Чикаго.

Превод от в. "Сън"