Вкараха в Психото пловдивчанина Христо, заплашвал Тошо Куката с убийство

Общество
13:17 - 28 Септември 2023
2037
Вкараха в Психото пловдивчанина Христо, заплашвал Тошо Куката с убийство

Полицията е задържала пловдивчанина Христо, който отправи заплахи за убийството към Тошо Куката. Униформени от Второ районно са действали по сигнала, като при задържането Христо буйствал. Веднага бил откаран в Центъра за психично здраве, съобщиха от полицията в града под тепетата.

"В прокуратурата е образувана преписка по постъпил сигнал на Тошо Куката. Христо е закаран в Центъра за психично здраве, където са го прегледали. Има предложение от директора за принудително настаняване", каза пред "Марица" заместник-районният прокурор Атанас Илиев. Днес магистратите ще решат дали и за колко време Христо да бъде принудително настанен в Психото.

Припомняме, че Кукта получи заплахи чрез видеоклип.

"Ако те видя още един път в Пловдив, ти приключваш с тоя живот. Заклевам се, майка ми да я изяде рака, ако лъжа. Ако още един път те видя в тоя град, ти си довиждане. Дойдох пред вас, ти не дойде, това е голям позор. Това да дойдат пред нас, ако ще и Майк Тайсън да ме предизвика едно в едно, слизам и ще умра така, срещу Майк Тайсън. Аз бих умрял всеки ден в битка, това е най-голямата ми мечта. Ако те видя, пиян и надрусан съм, но все пак го казвам, ще те убия. Изчезваш! Заклевам се! И никой няма да те види повече. И ще го направя толкова професионално, че няма да го свържат с мен въобще. Аз ще съм в Банско и ще ч*кам проститутки за алиби", казва във видеото задържаният Христо.