Влади Горанов: Хляб няма да има, търсят се зрелища

Новини
08:48 - 20 Януари 2022
4727
Влади Горанов: Хляб няма да има, търсят се зрелища

Бившият финансов министър Владислав Горанов заяви тази сутрин, преди поредния разпит в полицията, че цялата история около автомобила му цели омаскаряването на един бивш политик. Той обясни на журналистите, че е спрял да говори с тях, защото би било нехуманно при температури под минус 10 градуса да не се спре дни наред. 

Хляб няма да има, заради това трябва да се занимаваме със зрелища, коментира бившият финансов министър Владислав Горанов след поредният му разпит в полицията. Токът поскъпва 6 пъти, бизнесите фалират и се търси омаскаряването на един бивш политик, каза някогашната дясна ръка на Борисов. 

"Темата с лекия автомобил е една битова тема, от която не може да се извлече омаскаряването на един бивш министър. Аз съм само ползвател на един автомобил, който се доказа, че не е манипулиран", каза още Горанов. Той подчерта, че няма как автомобилът да е регистриран, преди да е произведен.

Три пъти идвам заради автомобила, а веднъж по сигнала на "Боец" за кюлчетата, където вече съм разпитван и няма какво повече да кажа. Никога пари за Бойко Борисов не са минавали през мен. 

Колкото до автомобила, той е издирван от република Мордовия, а не от Русия, уточни Горанов. И няма какво повече да добавя. Аз съм само ползвател.