Владимир Михайлов: Тъмната и светлата страна са в постоянна борба в героя ми Денис Топал

Зрителите чакат с голям интерес старта на четвъртия сезон на “Братя 4” тази вечер

Култура
14:27 - 22 Февруари 2022
4079
Владимир Михайлов: Тъмната и светлата страна са в постоянна борба в героя ми Денис Топал

Актьорът превъплътил се в образа на Денис Топал от сериала „Братя“, Владимир Михайлов открехна какво предстои в предстоящия четвърти сезон на криминалната драма, която стартира тази вечер от 22.30 ч. в ефира на Нова тв.

„Тази вечер стартираме с новия четвърти сезон на „Братя“ и не мога да кажа коя част - светлата или тъмната, повече ще надделее. Те са в постоянна борба при моя герой, но пред него стоят важни избори, които ще трябва да направи.

Това е и една от основните теми на сезона – свободата на избора. За героя ми Денис изборът е нещо много важно. Той много мрази слабите хора, които взимат грешните решения. При него често се случва така, че дори и да иска да вземе правилното решение, нещо му пречи. Има много интересни обрати в новия сезон. Има нови герои и попълнения в каста“ разкри в предаването „На кафе“ Владимир Михайлов.

На въпроса може ли да оправдае постъпките на героя си харизматичният актьор каза: „Бих искал да отговоря положително, но все пак той е един мрачен герой и престъпник. Не мога да оправдая постъпките му, но съм длъжен като актьор да оправдая героя си, за да мога да се превъплъщавам в кожата му“.

В края на трети сезон на „Братя“ зрителите чуха песента „Сякаш съм там“, изпята и създадена от певеца Владимир Михайлов, който споделя, че все още не е създал нова песен, която да пасне на новия сюжет в сериала. С групата си REWIND! музикантът създаде цял албум, който излезе миналото лято. Той сподели, че е доволен, че песента е паснала и подкрепила кадрите от сериала и най-щастлив е от положителната реакция на публиката.

„Да живееш в облаците и мечтите може да навреди понякога. Може да паднеш от високо и на мен ми се е случвало. Въпреки това продължавам да живея по този начин.

Главата ми постоянно е някъде във филм, музика, книги, истории... Това ми е интересно и затова се занимавам с тези професии. Смятам, че така човек живее по-свободно“, коментира артистът.

На Владимир Михайлов понякога му се иска да изключи разума. “Има такива моменти и често приятели и съпругата ми казват, че не съм на тоя свят. Доста често действам по интуиция и по сърце. Не винаги съм воден от разума“, признава актьорът, превъплътил се и във Фантома на операта, Юда и Зоро.

“Мисля, че подкрепата от близките е едно от най-важните неща, независимо под каква форма се проявява. В Америка се отпускат, в България се стягат, а в Русия сядат преди тръгване. Лично аз смятам, че когато човек е по-спокоен и отпуснат, му се получават по-добре нещата. Тогава успяваш да се концентрираш по-добре върху някоя задача. Така си по-успешен и функционален”, вярва Владимир Михайлов.