Владимир Михайлов засне клип с "Братя" и с група Rеwind! (ВИДЕО)

Песента на актьора "Сякаш съм там" звучи в най-романтичните сцени на хитовия сериал

Нещо за четене
19:13 - 21 Декември 2021
30220
Владимир Михайлов засне клип с "Братя" и с група Rеwind! (ВИДЕО)

Актьорът, певецът и китарист Владимир Михайлов засне заедно със своята музикална група REWIND! клип към песента "Сякаш съм там" заедно с емблематични кадри от сериала "Братя", в който той е в ролята на наркобоса Денис Топал. Премиерата на интересното и вълнуващо видео бе на 20 декември в социалните мрежи.

Известният и обичан от публиката артист изпълнява песента и е автор на текста и на музиката. Тя стана част от дебютния албум на бандата - "Corners", който излезе това лято. "Сякаш съм там" звучи и в най-романтичните сцени на сериала, когато героят на Владимир Михайлов се бори за любовта на своята любима Лора, изиграна от Йоанна Темелкова.

Нежната песен стана емоционален музикален фон и на сватбата на Лора и Денис Топал. Трогателната церемония се проведе на доста необичайно място - в затвора. И филмовите герои доказаха, че  “Няма граници в любовта”, както пее Владимир Михайлов. Във видеото се преплитат кадри от "Братя" и на студиен запис на песента на REWIND!.

Героите на Йоанна Темелкова и на Владимир Михайлов в "Братя" - Лора и Денис Топал се венчаха на необичайно място - в затвора

Талантливият актьор сам предлага на екипа на хитовия крими сериал парчето да озвучи някои от сериите, след като разбира, че се търси музика за определени сцени. "Тя е от тези песни, които се изливат на един дъх", споделя екранният Денис Топал. 

Зрителите ще могат да чуят романтичната песен и на 31 декември по време на новогодишния концерт на "Маскираният певец". Владимир Михайлов участва в шоуто, скрит под маската на Самурая. Никой от авторитетното жури не успя да го разпознае, тъй като опитният рокаджия умело бе избрал да пее във висок регистър, където гласът му звучи по-тънък и не се разпознава.

Песента на REWIND! "Сякаш съм там" ще прозвучи на 31 декември по време на новогодишния концерт на "Маскираният певец"

За по-малко от 24 часа клипът с Владимир Михайлов, REWIND! и "Братя" събра хиляди харесвания и много положителни коментари в социалните мрежи. Феновете на звездата и на групата се надпреварват да ги поздравяват и окуражават. 

"Браво, Владе! Браво, Rewind! Много емоционална и вълнуваща песен! Много яко парче. Красив и чувствен глас! Разтърсващ клип, уникален глас, уникална мелодия. Всичко това, събрано заедно, е шедьовър", пишат някои от почителите на харизматичния музикант.

Освен Владимир Михайлов, който е вокалист и китарист на групата, в бандата свирят и даровитите музиканти Михаела Ненова (цигулка и вокали), Юрий Божинов (бас) и Мартин Профиров (барабани). Това лято REWIND! забиха в Бургас, Варна и в София, като по време на концертите си представиха на запалените си фенове и новия си албум.


Снимка горе: Гошо Гроздев