Владислав Панев: В никакъв случай правителство на всяка цена

Новини
18:30 - 04 Септември 2021
5208
Владислав Панев: В никакъв случай правителство на всяка цена

"В никакъв случай не трябва да има правителство на всяка цена, защото имаме примери от миналото в тази насока, като резултатите не са били добри", това каза съпредседателят на "Зелено движение" и зам.-председател на ПГ на "Демократична България" Владислав Панев.

Той подчерта, че разговорите са важни, поради тази причина от "Демократична България" винаги са готови за диалог, било и с БСП, но добави, че ГЕРБ и ДПС са ни докарали до сегашната ситуация и не се вижда да са се променили, поради което разговори с тях са излишни, няма как да се прекрачи червената линия с тях.

"Убеден съм, че президентът ще забави разпускането на парламента до приемане актуализацията на бюджета", заяви Владислав Панев в предаването "Офанзива с Любо Огнянов".

Самият той отбеляза, че сам се отвратил от парламента в последната седмица и разбира защо хората са се отвратили също.

Панев заяви, че Кирил Петков и Асен Василев са естествени партньори на "Демократична България", било то и в нов политически проект илил като част от листите им. За него твърденията, че зад нов проект стои Румен Радев са хипотези, които не са потвърдени а самите служебни министри са самостоятелни личности със собствена позиция.

За него двамата министри не са конкуренти за десния избирател, а тези, които са нужни за промяната на политическата система в България.