Владо Карамазов проговори защо не е водещ на "Сървайвър"

Не знам защо телевизията този път не ме избра, но прегръщам Ваня Джаферович и му желая Bon Voyage в това приключение, сподели актьорът

Култура
23:59 - 06 Февруари 2023
13139
Владо Карамазов проговори защо не е водещ на "Сървайвър"

Владимир Карамазов се обърна със специално писмо към многобройните си фенове, които са разтревожени защо той няма да води "Сървайвър", а водещ ще бъде бившият футболист и победител в предишни формати на шоуто Ваня Джаферович.

"Пиша това писмо, защото може би очаквате нещо да кажа. То е най-вече за феновете на Сървайвър. Всъщност - сигурен съм, че очаквате, защото през последните няколко дни ежедневието ми е подчинено на новината, че няма да бъда водещ.

Името ми е споменавано хиляди пъти дневно, а аз получих стотици лични съобщение с въпроса защо не съм водещ. Това ми показа, че съм се превърнал в нещо важно за това риалити и че съм си свършил работата по възможно най-добрия начин.

И получих голяма доза любов от вас, феновете. Но всичко си има своя край.

Ваня Джаферович е новият водещ на "Сървайвър"

Наистина не знам какви са мотивите на телевизията за това тяхно решение, но съм сигурен, че са достатъчно основателни. С телевизията нямам договор, който да ми осигурява да бъда вечен водещ на Сървайвър.

Около мен в момента се случват наистина хубави неща, такива, които са може би адекватни за периода на живота ми, в който съм. Сървайвър за мен ще си остане една от много големите случки в моя живот, една от големите ми сбъднати мечти.

Всичко, което съм преживял около това риалити шоу, са големите спомени и тях никой не може да ги вземе. Сървайвър е оригиналът на всички подобни предавания и той ще си остане най-истинското и качествено риалити.

Всеки път, когато мога ще го гледам, този път като зрител и се надявам да се получи интересно състезание, в което да видим стойностни личности. А колкото до Ваня Джаферович, силно го прегръщам и му пожелавам Bon Voyage в това приключение."