Владо Карамазов уреден от дружката си - министър Костадин Ангелов за рекламно лице на лекарския съюз

Общество
14:10 - 03 Септември 2020
19731
Владо Карамазов уреден от дружката си - министър Костадин Ангелов за рекламно лице на лекарския съюз

Владо Карамазов облече бялата престилка и се превъплъти в хирурга Христо Карагьозов чак в шестия сезон на медицинската сага "Откраднат живот". В реалността обаче красавецът е "първа писта", когато трябва да се трупа популярност и хонорари по лекарска линия, тъй като от години е свързан с крепка дружба със здравния министър проф. Костадин Ангелов.

Тази година Карамазов е лице на традиционната национална кампания на Българския лекарски съюз срещу насилието над медици. Лично шефът на "Александровска" уредил дружката си да цъфти по плакати и промоции, при това още преди да поеме министерския пост. Нещо повече - на голяма част от агитматериалите актьорът и докторът се усмихват рамо до рамо. Двамата са изключително близки, откакто преди повече от десетилетие се срещат на снимките на първия нашенски "Сървайвър", към който Ангелов е консултант.

Актьор и професор на снимачната площадка на "Сървайвър"

В първия ден на  септември във ВМА се състоя откриването на изложбата „Добрата дума лекува”, като на събитието Карамазов и Ангелов отново цъфнаха заедно. Домакин на събитието беше началникът на ВМА генерал-майор професор д-р Венцислав Мутафчийски, който лично представи експозицията. Сред най-големите хитове беше снимка на Карамазов, Ангелов и анестезиолога от Спешното детско отделение на “Пирогов” д-р Благомир Здравков. 

Актьорът твърди, че не прибира пари за участието си в кампанията и работи на свои разноски. Като се имат предвид обаче десетките събития, билборди и широкото медийно отразяване на свързаните с нея събития, Карамазов със сигурност е на далавера заради невижданата безплатна реклама.