Владо Михайлов отново влиза в "Като две капки вода"

Победителят в 11-я сезон на шоуто ще бъде ментор по актьорско майсторство на новите участници

Култура
22:33 - 18 Февруари 2024 (обновена)
36480
Владо Михайлов отново влиза в "Като две капки вода"

Един от най-обичаните и харизматични актьори и певци Владимир Михайлов е новият ментор в шоуто "Като две капки вода". Това съобщиха водещите на имитаторското предаване Герасим Георгиев-Геро и Димитър Рачков по време на благотворителното издание на шоуто в неделя вечер. Специалното издание „Като две капки вода за всяко дете“ се реализира съвместно с УНИЦЕФ България и има за цел да подкрепи кауза – закрила на всяко дете от насилие.

Владо Михайлов спечели безапелационно миналия 11-ти сезон на музикалното предаване, като се превъплъти в множество емблематични образи. Най-силно, най-емоционално и най-запомнящо се бе неговото превъплъщение във Фреди Меркюри и изпълнението на великата песен на Queen "Бохемска рапсодия". На финала той спечели публиката като Васил Найденов, изпълнявайки неговата песен "Болката отляво".

Taзи година в 12-и сезон на шоуто, което стартира на 19 февруари вечерта, звездата от "Братя" ще бъде ментор по актьорско майсторство на участниците и ще им дава съвети за сценичното поведение и за това как да изграждат образа на различните певци, които ще имитират.

В миналите издания с това се занимаваше Ненчо Балабанов.

Владимир Михайлов участва в благотворителния епизод в неделя, като в дует с 6-годишния Кристиян изпълниха песента на един от най-големите поп изпълнители на всички времена Джордж Майкъл - "Faith".

Момченцето бе най-малкият участник в шоуто, а Владо показа, че не само е истински професионалист, но и сърцат човек, като по време на изпълнението непрекъснато помагаше на малкия си партньор и му даде шанс да покаже способностите си. 

„Беше много зареждащо преживяване. Цялата вечер бе пълна със смях и за съжаление с малко сълзи, но децата дадоха всичко от себе си и ние възрастните също. Моят партньор Крис е много зрял, отдаден, талантлив и е на шест и половина години.

По време на репетициите ми задаваше конструктивни въпроси, за да може д си подреди цялата картинка. Абсолютен професионалист“, споделя тази сутрин пред Нова телевизия емоциите си от благотворителното шоу „Като две капки вода за всяко дете“ музикантът.

 

„Всеки един от участниците в този сезон е доста различен. Интересни са като подбор и очаквам страхотно шоу и големи изненади. Довечера в 20.00 ч. ще разберем участниците. Ще има 4 мъже и 4 жени – популярни личности. Мисля, че аз няма да имам много работа, а по-скоро те.

Очаквам участниците да се хвърлят на 100% , а аз да се забавлявам с тях и задачите им. Смятам, че страничния поглед е важно нещо при такъв вид задачи, защото дори да прекараш по много органичен начин един образ, не можеш да се погледнеш от страни“, коментира новият ментор.

„При шоуто снощи напрежението беше огромно, но бяхме в подреден хаос. Напрежението е при всеки участник, който осъзнава, че шоуто не е шега. Комедията е едно от най-трудните неща за създаване. Като ментор ще ми е много приятно, а такъв тип работа ме зарежда“, сподели талантливият актьор.

Владимир Михайлов се е снимал в над 80 филма, като повечето от тях са чуждестранни продукции. Актьорът е познат на публиката с ролите си на Юда в рок операта "Исус Христос суперзвезда", на Фантома във "Фантомът на операта", на Сам в "Mamma Mia!", на Жан Валжан в мюзикъла "Клетниците".


Актьорът стана особено популярен с ролята си на Денис Топал в сериала "Братя". Тази пролет на голям екран предстои да излезе новият игрален филм с негово участие "Защото обичам лошото време". Миналата година Владо Михайлов направи и своя дебют в драматичния театър в спектакъла "Аз и ти, преди Ние".

Певецът и китарист е запален по рока от малък. Владимир Михайлов има собствена рок група REWIND!. Той е и вокалист на група SLNG и гост-вокалист на P.I.F.