Владо Михайлов стартира тази вечер турнето си от Sofia Summer Fest

Елате да преживеем отново любими песни и мигове, споделя музикантът и победител в "Като две капки вода"

Култура
11:27 - 21 Август 2023
3709
Владо Михайлов стартира тази вечер турнето си от Sofia Summer Fest

Музикантът и актьор Владимир Михайлов стартира тази вечер от сцената под звездите на Sofia Summer Fest в Южния парк своето лятно турне. Концертът в София, в който специално участие взимат SLNG, P.I.F. и Никеца, поставя началото на The Winner Tour. Турнето ще продължи в Пловдив на 30 август, във Варна на 31 август, в Бургас на 20 септември и в Плевен на 21 септември.

"Време е да ви кажа какво значи тази поредица от концерти за мен. Това е възможност за срещи с всеки от вас и възможност за всички нас заедно да преживеем отново любими песни и мигове. Ако в нещо съм победил, то е, че всички тези хора са още до мен. Бъдете и вие с нас", сподели в навечерието на турнето Владимир Михайлов и публикува снимка заедно с хората, с които отдавна пее и свири на една сцена и които и сега ще бъдат до него.

Басистът Юрий Божинов, барабанистът Мартин Профиров, китаристът и певец Никеца, цигуларката Михаела Ненова, Влади Михайлов, басистът Петър Рангелов, китаристът Иван Велков и пианистът Калин Петров обещават взривяващо музикално шоу

„Очаквам с нетърпение това турне. Постарали сме се шоуто да е взривоопасно. Ще има много изненади. Ще изпеем най-емблематичните песни на SLNG и P.I.F, както и някои по-нови парчета. Включили сме и най-любимите песни на „Сафо“, с които започна моят музикален път. С тях ще открием и ще завършим концертите. Ще си партнираме и с Никеца", разказва за турнето Владо Михайлов. Феновете ще чуят и негови авторски песни.

Сред почитателите на поп и рок музиката у нас Владимир Михайлов е известен и като фронтмен на групите „Сафо“, REWIND! и SLNG. Участвал е два пъти в конкурса „Евровизия“ - с Equinox и Кристиан Костов. Често е на музикалната сцена с група P.I.F., като гост-вокалист. 

Тази година през май актьорът, певец, китарист и автор на песни спечели безапелационно шоуто "Като две капки вода". На финала Владимир Михайлов грабна вота на зрителите в ролята на Васил Найденов с изпълнението на песента "Болката отляво". Сега актьорът очаква срещите си с феновете и на музикалната сцена.