Владо Пенев пребори коронавируса

От утре aктьорът се връща към работните си ангажименти

Личности
19:07 - 08 Септември 2020
3916
Владо Пенев пребори коронавируса

Владо Пенев успя да се излекува от коронавируса. След като близо месец се бори със заразата, тялото му вече се изчисти от нея. Това потвърди и последният му PCR тест днес, който даде отрицателен резултат.

“Много съм щастлив! Аз усетих, че най-накрая съм го преборил. Така, както усетих миналия месец, че съм се заразил, сега предусещах, че тестът ми ще е отрицателен. Вече съм в списъците на РЗИ на хората, излекували се от COVID-19”, разказа актьорът пред “24 часа”.

Пенев стоя повече от 3 седмици под карантина вкъщи, след като се разбра, че е заразен. Много стриктно спазваше всички предписания на специалистите и назначеното лечение.

И всички около него проявиха силно разбиране и подкрепа. Затова и по-малко от час, след като излезе отрицателният му PCR тест, талантливият актьор бе решил да напише благодарствени писма и за колегите си от “Откраднат живот”, и за лекарите, които следиха здравословното му състояние.

От утре се връща към работните си ангажименти. Съвсем скоро - още тази събота, зрителите ще го видят в съвсем различна светлина. Той ще е сред тримата популярни личности, които ще гадаят кои са 14-имата участници във втория сезон на “Маскираният певец”.