Владя плейбой: Путин сваля US журналистка

Личности
18:49 - 13 Октомври 2021
3283
Владя плейбой: Путин сваля US журналистка

Владимир Путин смути американска журналистка, като се направи на плейбой с публичен комплимент. Това се случи по време на изказването му в началото на Руската енергийна седмица, което бе модерирано от журналистката на CNBC Хадли Геймбъл, съобщава "Дарик".

В Кремъл шикалкавят за връзка на Путин с тайнствена мултимилионерка

Руският президент нарече Геймбъл "красива жена", докато отговаряше на нейн въпрос и се опитваше да я убеди, че е била подведена относно доставките на газ за Европа.

"Красива жена, хубава. Казвам й едно, но тя твърди нещо съвсем различно. Сякаш не чу това, което казах ... Тя ми казва: Вие не доставяте газ за Европа по тръбопровода. Заблуда. А вие, скъпа колега, и всички, които се хранят с информация от такива източници. Увеличаваме доставките за Европа от "Газпром" - с 10%. Като цяло Русия увеличи доставките за Европа с 15%", каза Путин пред журналистката.

Путин обяви готовност да увеличи газовите доставки за Европа

Преди това представителката на телевизия CNBC попита президента как Руската федерация може да накара Европа да повярва, че с е надежден партньор, „когато не доставят нужните количества по газопроводите“.

39-годишната Хадли Геймбъл е корепондент на телевизията за Близкия Изток и е базирана в Абу Даби.