Вместо сватба! Нанков изкачи връх Мургаш с булката

Новини
20:23 - 20 Септември 2020
4979
Вместо сватба! Нанков изкачи връх Мургаш с булката

Вместо сватбено тържество на 6 септември в резиденция “Бояна”, както уж планираше, зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков и изгората му Елена решиха да покорят връх Мургаш.

Нанков пусна във фейсбук снимки от изкачването, но премълча причината сватбеното тържество да се отложи. Така или иначе той живее с приятелката си, която като него е от Априлци. Най-вероятно положението в държавата е накарало младата двойка само да подпише, а тържество ще се прави, когато страстите се поуспокоят. 

Двамата били напълно сами до върха. Времето било топло. Приятели подкачат заместник-министъра, че трябва да стопи немалко килограми, защото с напредването на възрастта това ставало все по-трудно.

 
Нанков и любимата му Елена са минали под венчило на тайна церемония в четвъртък, издаде Бойко Борисов по време на посещение във велинградското село Грашково вчера.

“Сега съм взел Нанков, който се ожени тайно в четвъртък, и няма да се бавим”, разкри премиерът.

Зам.-министърът и половинката му трябваше да сключат брак през месец май, но заради пандемията от коронавирус явно бракосъчетанието е било отложено.