ВНИМАНИЕ! Нагла крадла вършее в "Гео Милев"

Жената задигнала четири колела от гараж

Актуални новини
09:50 - 04 Октомври 2020
7598
ВНИМАНИЕ! Нагла крадла вършее в "Гео Милев"

Нагла крадла вършее в столичния квартал "Гео Милев". За това алармира потърпевшият Стилиян Василев, който разпространи във фейсбук снимки на жената, направени от охранителна камера, видя Lupa.bg. На тях се вижда, че тя влиза във входа, а след това излиза с колело. Мъжът, който е станал жертва на грабеж, помоли за съдействие крадлата да бъде хваната.

"Внимание, нагла крадла!!! Снощи на 03.10.20 в кв. Гео Милев, в периода от 01:30-03:30ч тази жена влиза 4 пъти с взлом в гаража ми и краде 4 велосипеда (С1 - изкрящо зелено, HEAD - розово с бели букви, Rockrider - т. сиво с червени букви и още едно, което е старо бяло и черно.) Моля разпространявайте, за да я хвана преди полицията", написа Стилиян Василев в късните часове на 3 октомври.

"Влиза през две входни врати на блока, които ги отваря с отвертка. От там през топлата връзка към подземните ни гаражи и така 4 пъти, като на последния път си води и едно момче", обяснява потърпевшият. Според него крадлата се е връщала до гаражите 4 пъти през интервал от половин час.