Внимание, родители! 14-годишни момичета свалят затворници в чата

Ексклузивно
18:00 - 23 Септември 2019
22638
Внимание, родители! 14-годишни момичета свалят затворници в чата

14-годишни момичета чатят с бандити от Софийския централен затвор. Свалките стават най-вече чрез сайта за запознанства elmaz.com, призна пред Lupa.bg бивш затворник, който е навън от месец. 

"За да убиваме време, в пандиза чатим с по двайсет жени на ден, често сред тях имаше и деца. Пишехме на ученички, дори си признаваме, че излежаваме присъди. Вярно, повечето не са Мис Свят и вероятно не могат да си намерят гадже. Но се е случвало деца да идват на свиждане с човек, близък на затворника", разказва освободеният престъпник. 

"Обичам те до гроб, ще те чакам цял живот да излезеш на свобода", пишели влюбени момиченца, които не искали и да да чуят, че си комуникират с убиец, например. 

Родителите, които по цял ден на работа, изобщо не подозирали какви ги вършат щерките. 

Напоследък ченгетата все повече се хвалят с акции срещу педофили. Само преди няколко дни от МВР радостно съобщиха, че трима извратеняци са зад решетките. Оказва се обаче, че дори в най-добре охранявания затвор у нас - Софийския централен, бандитите ползват мобилни телефони с интернет, за си пишат с деца. 

Надзиратели твърдят, че много често на разбойниците контролирано им доставяли джиесеми, за да се подслушват разговорите им с външния свят. СРС-та обаче не се прилагали за чат кореспонденцията. Напоследък затворниците категорично настоявали СИМ картите, които им доставяли, да са с голям обем мобилен интернет. 

"Лично аз с деца не съм си писал, наскоро излезнах на свобода, ако бях се свалял с някоя малка, сега никой нямаше да може да ми попречи да се виждам с нея", казва с усмивка спасилият се от зандана.