Внукът на Тато си купи палат за $1,8 милиона в САЩ

Тед Живков се премести в разкошна къща в Калифорния с жена си, която е рускиня, и двете си деца

Нещо за четене
23:20 - 21 Март 2024
442209
Внукът на Тато си купи палат за $1,8 милиона в САЩ

Внукът на Тодор Живков, който носи неговото име и от десетилетия насам живее в Америка, е новодомец, пише в новия си брой пенсионерския седмичник „Ретро“.

Тодор-младши наскоро е купил на семейството си палат за 1,8 милиона долара (около 3 милиона лева). Къщата за чудо и приказ се намира в градчето Калабасас в щата Калифорния, където и преди синът на покойния Владимир Живков живееше със съпругата си и двете си деца. Жената на младия баровец е рускиня и се кава Вероника. Тя притежава свой салон за красота и печели доста добре.

Тед Живков със сина си

Имението се намира в най елитния квартал на града и се простира на близо 900 квадрата. Разполага с 4 спални, огромен хол, трапезария, кухня, няколко бани със стенописи и вани, перално помещение, кабинет, двор и две паркоместа. Внукът на Тато е взел имота заедно с голяма част от масивните мебели, които предишните собственици оставили след себе си, а съпругата му Beроника се погрижила за останалата част от интериора.

За последно Тодор-младши бе у нас за погребението на баща си Владимир, макар двамата да не бяха близки. Владко Живков почина на 21 юли 2021 г. след тежко боледуване. Тед Живков почти не поддържа взаимоотношения и с останалите от клана Живкови, включително и с майка си - ексцентричката Маруся, която се представя като поетеса.

Внукът на Тато печели парите си от покер. От 2021 г. обаче той не е участвал в легални турнири