Водата в София пак спира – ето къде

Куриози
09:26 - 21 Юни 2022
3222
Водата в София пак спира – ето къде

На 22 юни 2022 г. (сряда) във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности на ул. „Смокиня“, в.з. Косанин дол се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

в.з. Косанин дол, ул. „Райска птица“, ул. „Смокиня“, ул. „Петко Енев“, ул. „Беласица“, ул. „Милеви скали“, ул. „Ягодинска пещера“, ул. „Заека“

Района между ул. „Попов Извор“, ул. „Амарант“, ул. „Хубаво поле“, ул. „Забел“, ул. Карачаир“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Зебел“ пред комплекс Бяла Черква.

На 22 юни 2022 г. (сряда) във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по ул. „Теменуга“, с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Теменуга“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Теменуга“ на кръстовището с ул. „Рудината“.

На 22 юни 2022 г. (сряда) във връзка с монтаж на спирателни кранове в кв. „Абдовица“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

кв. „Абдовица“ от № 1 до № 270.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Абдовица“ на площада.

На 22 юни 2022 г. (сряда) във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по ул. „Проф. Константин Гълъбов“, кв. „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Ангел Каралийчев“ от ул. „Никола Недев“ до ул. „Кирил Буюклийски“ и ул. „Кирил Буюклийски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ангел Каралийчев“ №10.

На 22 юни 2022 г. (сряда) във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по ул. „Васка Баларева“, в.з. Киноцентъра се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Васка Баларева“, ул. „Свети Йоан Богослов“, ул. „Петко Наумов“, ул. „Арам Хачадурян“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васка Баларева“ на кръстовището с ул. „Йоан Богослов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.