Война между Отровния Хаджигенов и Ивайло Мирчев

Дясната ръка на Христо Иванов иска Триото да поеме отговорност за провала на протестите

Политика
20:51 - 27 Януари 2021
4335
Война между Отровния Хаджигенов и Ивайло Мирчев

Съвсем обтегнати са станали отношенията между онези, които водиха протестите срещу правителството през лятото. За това може да се съди по днешен пост на адвокат Николай Хаджигенов от "Отровното трио" във фейсбук, който визира Ивайло Мирчев от "Да България":

"Това ви го пускам без коментар, с единствената цел за да стане ясно, че всъщност ние сме враг за всички, чиито сметки объркваме или не влизаме в определените за целта калъпчета.

п.с. Още един който е водил разговори с нас (КОГА ВЕ), като онзи на който месеци преди преди протеста сме предлагали да правим политически проект?"

Хаджигенов е приложил скрийншот от пост на Ивайло Мирчев, едно от най-известните лица на "Да България". Там се обяснява, че след акцията в Росенец "Да България" направили крачка назад, защото група "граждани" (явно се визира "Отровното трио") им обяснили, че не трябва да се политизира протестът. И "тогава на тези трима (вече двама граждани) казах "Ама нали няма да стане като друг път - граждани, граждани, но да използват това за политически скок в депутатските листи. Казаха ми: Оооо, не, няма такова нещо. Днес вече всеки може да си отговори каква е била предварителната конфигурация."

Явно това визира Хаджигенов като пише "Още един, който е водил разговори с нас (КОГА ВЕ)".

Този скрийншот е пуснал във фейсбук Хаджигенов
Ето го скрийншота на Хаджигенов

В скриншота се вижда, че пише "Избрахме да подкрепяме по всякакъв начин протеста без да се качваме на трибуната... Протестът не успя." Това е подчертано с червено, явно от огорчения от тази констатация Хаджигенов и до него има голяма червена въпросителна. Припомняме, че "Отровното трио" и Мая Манолова подписаха през декември споразумение за общо явяване на парламентарните избори.