Войници трошат бетон с глави пред диктатора Ким Чен Ун

Куриози
20:25 - 13 Октомври 2021
2704
Войници трошат бетон с глави пред диктатора Ким Чен Ун

По време на церемония по откриването на военно изложение в Пхенян, севернокорейските спецчасти демонстрираха способността си да разбиват тухли и бетонени плочки и да огъват железни пръти с голи ръце. Видеото е излъчено от централната телевизия на страната, а също така бе публикувано в интернет.

Лидерът на КНДР Ким Чен Ун участва в събитието и наблюдава със задоволство демонстрациите с широка усмивка. Заедно с диктатора бе и по-малката му сестра Ким Йо Чен, която е важен партиен функционер, а според мнозина и дясна ръка на брат си.

Бойците, с помощта на техниките на таекуондо, показаха как с юмруци е възможно да се разбият купчини бетонни плочки, да лягат върху пирони по гръб и да се разбиват с чук поставени на корема бетонни блокове. 

След това телевизията показва как лидерът на страната заедно с обкръжението си, разглежда изложението, в което има танкове и ракетни установки. Както бе съобщено по-рано, Ким Чен Ун заяви при откриването на изложението, че КНДР засилва отбраната си не с цел да заплашва САЩ или Южна Корея, а за да се защити срещу войната.