Волен набира депутати с есе за православието

Богословът - националист определи квота от 1/3 за духовници в листите си

Политика
15:26 - 15 Юли 2020
1513
Волен набира депутати с есе за православието

Водачът на "Атака" Волен Сидеров пак измисли оригинален начин да подбере кандидат-депутати за своята формация. Богословът разпространи прелюбопитна обява в социалните мрежи, която ще ви предложим с незначителни съкращения.

Ето какво очаква Сидеров от бъдещите народни избраници:

Партия Атака на предстоящите избори и от тук на там във времето ще работи за каузата „За Православна България”! Кандидатите за народни представители ще бъдат определени с конкурс на страниците във Фейсбук „Атака – За Православна България” и „Volen Siderov” и по Алфа ТВ. Ще се кандидатства с автобиография, диплом за завършено образование и собственоръчно написано есе на тема „Как виждам Православна България, като модел за развитие на Родината ни във всички области на живота”. Една трета от кандидатите ще бъде определена за богослови, православни духовници и такива от другите традиционни вероизповедания - католицизъм, протестанство, ислям, които подкрепят принципите, заложени в ценностната система на Православието, която е в основата и на тяхната ценностна система!

...

Бог да ви благослови и да даде да успеем всички заедно, за да пребъде България във вечността с любов и за слава на Единосъщната и Животворяща Света Троица! Амин!

ПС : За кандидатстване за народни представители може да изпращате автобиография, диплом за завършено образование и собственоръчно написано есе на тема „Как виждам Православна България, като модел за развитие на Родината ни във всички области на живота” на електронна поща [email protected] . Бог да Благослови България, та с вяра и мъдрост всички ние заедно да работим за тази единствено спасителна и обединителна кауза За Православна България! Амин!