Волен Сидеров: Изборите няма да бъдат честни

Новини
18:47 - 07 Юли 2021
5145
Волен Сидеров: Изборите няма да бъдат честни

"Изборите няма да бъдат честни, защото не беше сменено ръководството на „Информационно обслужване“, това каза Волен Сидеров - председател на ПП "Атака".

Според него няма значение дали се гласува с машини, или на хартия, докато накрая резултата се обработва от тях, а правителството не е проявило кураж да се захване с „Информационно обслужване“.

Според лидерът на "Атака" служебният кабинет не реформира нищо и хвалебствията към него са неоснователни.

Относно инициативата „Три морета“ и политиката зад нея, Волен Сидеров бе категоричен, че е измислена само, за да бъде фронт срещу Русия, а президентът Радев иска да бъде с римляните - римлянин, с гърците - грък.

Председателят на "Атака" прикани всички, които са против това България да бъде фронтова линия срещу Русия, да заповядат на протест, организиран от партията, на площад "Славейков" в София от 10 часа в петък.

Волен Сидеров изрази и мнението си, че загиналият пилот майор Валентин Терзиев е жертва на политиката на България, не на нещо друго.

За посланията на "Атака" преди изборите политикът подчерта, че българският народ трябва да питан за важните неща, от които зависи качеството му на живот, което включва влизането в еврозоната, американските бази, участието ни в НАТО.

Волен Сидеров предрече в ефира на Нова телевизия, че скоро САЩ ще се разпадне на отделни щати, както и Европейският съюз върви към разпад.