Волгин: Като дойде градската десница, ще плачем за Бойко

Политика
16:39 - 10 Юни 2021
4543
Волгин: Като дойде градската десница, ще плачем за Бойко

Не искам да съм лош пророк, но съм убеден, че ако костовистите /лица като Стойчо Кацаров и формации като ДБ/ отново се намърдат за постоянно във властта, Бойко Борисов и ГЕРБ ще ни се сторят олицетворение на демокрацията и правовата държава. Така започна най-новия си коментар във фейсбук публицистът с кремълска душа Петър Волгин.

"Градските десни" такава метла ще развъртят из цялата държава, че нищо читаво няма да остане. Заедно с герберските калинки ще бъдат изметени и всички останали нормални хора, които ще дръзнат да мислят различно от костовистите. Тези персонажи успяха да съчетаят в себе си най-лошото от времената както преди, така и след 1989 г.

Чугунени глави са като едноклетъчните БКП-активисти и едновременно с това са злостни врагове на държавата, подобно на днешните глобалисти.

Самовъзхищават си се, смятайки, че са на "правилната страна на историята". За тях Херо Мустафа не е нормално човешко същество, а истинско божество, размахващо Божествените скрижали. Тези ще изчегъртат не само дивотиите, сътворени от ГЕРБ. Амбицирани са да премахнат всякакво несъгласие с убогата им философия.. В името на "свободата на мисълта", ще унищожат всяка мисъл., която не се побира в прокрустовото ложе на либералния им фанатизъм.