Връзката на Зоуи Кравиц с Чанинг Тейтъм става все по-дълбока

Слуховете за романтичната връзка между звездите се появиха през януари миналата година

Любопитно
23:20 - 05 Септември 2022
8104
Връзката на Зоуи Кравиц с Чанинг Тейтъм става все по-дълбока

Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц продължават да подхранват слуховете за любовта помежду им. И въпреки че досега няма официално потвърждение за тяхната връзка, всички са наясно, че двамата са заедно, а и Зоуи вече коментира отношенията си с Чанинг в скорошно интервю за „Уолстрийт джърнъл” и там обясни, че е била привлечена от поведението му още преди да се запознаят.

Източник, близък до звездите коментира, че двамата наистина са заедно. Той разкри нови подробности за връзката им. „Те са наистина щастливи и нещата между тях са изключително сериозни.

Те се опитват да прекарват колкото се може повече време заедно. Някои смятат, че тази двойка няма бъдеще, но всъщност нещата изобщо не са такива, каквито изглеждат и между тях има много повече общо, отколкото хората предполагат.

Те водят доста спокоен начин на живот, почти не ходят на партита, но предпочитат да прекарват времето си заедно у дома, гледайки добър филм и слушайки любимата си музика. Те не са просто любовници, те са истински приятели“, добави вътрешният човек.

Припомняме, че слуховете за романтичната връзка между звездите се появиха през януари миналата година, но самите артисти не бързаха да разкрият връзката си, тъй като и двамата сложиха край на браковете си.