Всички гледат в купичката на Роналдо

Звездата на Манчестър Юнайтед замина за Швейцария с лична охрана

Спорт
13:41 - 14 Септември 2021
1553
Всички гледат в купичката на Роналдо

Вратарят на Манчестър Юнайтед Лий Грант разкри, че нападателят Кристиано Роналдо вече влияе на отбора по отношение на здравословното хранене.

"Петък вечер, хотел. Обикновено, завършвайки вечерята, можете да си позволите ябълков пай, брауни или нещо друго - все нещо. И нито един играч не докосна нищо подобно.

"Всички гледахме какво има в чинията на Кристиано. Киноа, авокадо и няколко твърдо сварени яйца.

Този човек е в невероятна форма. Той има почти най-доброто тяло в отбора ... След мен", каза Лий Грант през смях.

Звездата на Манчестър Юнайтед замина за Швейцария с лична охрана от двама човека, които даже са близнаци. Именно с тях португалецът бе засечен от папараците на летището в Манчестър, като се предполага, че охраната е назначена от самия клуб. Една от причините за това са и многото нападения и грабежи, които бяха извършени срещу мнозина бивши и настоящи професионални футболисти.

Според част медиите в Англия има вероятност Оле Гунар Солскяер да остави Роналдо извън стартовите 11 днес срещу Йънг Бойс. Други път твърдят, че португалецът ще е титуляр.

Солскяер иска да балансира изявите на португалеца и да го предпази от контузии, защото макар и в страхотна форма, той е на 36 години, което е една преклонна възраст за спортни изяви. Норвежкият треньор заяви, че иска да даде шансове за изява на повече играчи, което не застрахова Роналдо, от това да остане на пейката.

Солскяер обеща на феновете, че тимът му ще се бори докрай за трофея.

„Трябва да извървим целия път. Добавили сме опит, качество и свежест в тима. Надявам се, че сме по-добре подготвени“, заяви Солскяер.

Норвежкият наставник също така разкри, че преди всеки мач ще решава кой да бие евентуалните дузпи. Както е известно, щатен дузпаджия на тима през миналия сезон стана Бруно Фернандеш, след като Пол Погба и Маркъс Рашфорд се издъниха от бялата точка. С идването на Роналдо се очаква именно той да бие наказателните удари.

„Знаех, че този въпрос ще ми бъде зададен скоро. Вече имах разговор с тях. Това са играчи, на които аз имам доверие и това е страхотно. Те знаят как ще разрешим този въпрос. Това ще бъде мое решение. Ще решавам преди всеки мач“, обясни още Солскяер.

Вратарят Де Хея пък заяви, че всички в тима са доволни от трансфера на Роналдо. „Радваме се, че той се завърна у дома. Неговото влияние се видя още в мача с Нюкасъл и важните му 2 гола. Неговият опит е добър за нас. Той е клубна легенда“, каза Де Хея.

Кристиано Роналдо се обясни в любов на феновете на Манчестър Юнайтед. Преди днешния мач на “червените дяволи” с Йънг Бойс в Швейцария на старта на Шампионската лига Роналдо отново благодари на привържениците на английския гранд за посрещането, което му направиха при победата с 4:1 срещу Нюкасъл във Висшата лига.

Кристиано вкара два гола при повторния си дебют за клуба.

"Мислите ни вече са насочени към мача от Шампионската лига, но не мога да се въздържа да благодаря на нашите фенове за прекрасното посрещане, което устроиха на мен и момчетата на “Олд Трафорд”. Невероятна химия и невероятна подкрепа, направихте работата ни малко по-лесна. Ще направим всичко по силите си да продължим доброто настроение”, написа в Инстаграм 36-годишният португалец.