Всичко за бебето: Млада майка направи блог за взаимопомощ

Стил
11:26 - 04 Август 2021
8326
Всичко за бебето: Млада майка направи блог за взаимопомощ

Днес ви представяме една млада дама, занимаваща със счетоводство и финанси, в свободното си време инструктор по групови занимания, привърженик на здравословното хранене, а отскоро и майка. Името й е Ивелина, а поводът да ви споделим за нея е блога й в Инстаграм “Мама, тате и аз” предназначен за всички дами в очакване или с едно, две, а защо не и три деца.

Ивелина започва да споделя опита си като майка, няколко месеца след раждането на нейната дъщеричка Емили, като смята, че той може да бъде полезен на други майки в подобна или сходна ситуация. Обича да чете книги и често говори за тях.

“Когато станеш майка за първи път, разбираш че колкото и да си бил подготвен за този период, майчинството винаги има с какво да те изненада” - категорична е тя. В профила си тя споделя интересни моменти около майчинството, съвети относно храненето, вкусни и здравословни рецепти, а като сертифициран инструктор и лесни упражнения за поддържане на форма.

Ивелина обича да гледа от позитивната страна на живота и да приема предизвикателствата с усмивка. За блога си споделя, че е начинение по време на пандемия, а текущо работи по създаването на официален сайт, който да бъде от полза на други майки с теми свързани с грижи за новороденото, кърмене, захранване, прохождане и всичко, което предстои на едно семейство при появата на нов член в него.

Защото отглеждането и възпитанието на едно дете не е дестинация, а пътуване. Не сте ли съгласни?

За да се възползвате от безценните съвети на една лъчезарна, спокойна и вече опитна мама, може да последвате страницата й в Инстаграм mama_tate_i_az.