Втори профил на изчезналата Ивана в Тик-ток

Не е ясно кога и от кого е създаден

Общество
10:16 - 01 Март 2024
1896
Втори профил на изчезналата Ивана в Тик-ток

Втори профил в Тик-Ток на изчезналата Ивана Георгиева от Дупница е открил репортер на "24 часа". В него са качени 11 видеоклипа на момичето, в които то танцува на фона на поп-фолк песни. На един от клиповете тя показва и неприличен жест.

Не е ясно кога и от кого е създаден профилът, който обаче не е посещаван често от потребители. Ивана има и още един профил, който е по-популярен и в него има 57 клипа, качени в последните два дни преди да изчезне. Двата профила са с еднакво име, след кето следват различни числа. Последните видеа са от 22 февруари от училището ѝ, откъдето по обяд тя си тръгва и оттогава е в неизвестност. 

Профилът на единадесетокласничката е Marshmallow, като "маршмелоу" е вид сладкиш, чието име пък произхожда от вид растение - бяла ружа.

Маршмелоу е и герой от анимационния филм "Замръзналото кралство". Има и британска група с такова име, американски ди джей и др.

Android Marshmallow  е версия на операционната система на Google за мобилни устройства и най-вероятно точно оттам идва името на профила.