Взети са проби за дрога и на Семерджиев, и на полицайката-боклук

Резултатите ще покажат дали двамата са употребявали наркотици

Новини
20:28 - 07 Юли 2022
12215
Взети са проби за дрога и на Семерджиев, и на полицайката-боклук

След разрешение на съдия днес следобед са били взети кръвни проби от Георги Семерджиев, който с джипа си уби две момичета, и от полицайката Симона Радева, която му е помагала, разкриват полицаи.

Санкцията от съдия се е наложила, защото двамата категорично са отказали доброволно да дадат кръв. Резултатите ще покажат дали Семерджиев, който е с богато криминално досие, и полицайката Симона Радева, са употребявали наркотици. Източник на Lupa.bg е категоричен, че Семерджиев не е спирал да се дрогира 2 дни преди да помете момичетата с колата си. Има съмнения, че Симона Радева също е шмъркала кокаин с него.

Днес следобед, Симона Радева беше отведена принудително в националното следствие на разпит. Тя е направила истерия и е отказала да бъде задържана, така че се е наложило да бъде употребена сила, твърди наш източник.

Според запознати, от около година полицайката-боклук е имала интимни отношения с Георги Семерджиев. Тя често е забелязвана да нощува в апартамента му.

Полицайката Симона Радева се държи и изглежда като мутреса, но това явно не се е сторило недопустимо на преките й началници в районното