X АЕ A-Xii - малкият наследник на най-богатия човек в света Илон Мъск (СНИМКИ)

През ключалката
21:35 - 19 Декември 2021
11371
X АЕ A-Xii - малкият наследник на най-богатия човек в света Илон Мъск (СНИМКИ)

X АЕ A-Xii е името на последното дете на Илон Мъск - човекът, чието състояние възлиза на 272,3 млрд. долара, и е най-богатият в световната история според списание „Forbes“. Майката на детето е канадската певица Граймс.

Тя обясни значението на името на бебето. ДXУ е за неизвестната променлива, а А е елфското изписване на съкращението Al, което означава изкуствен интелект (на английски artificial intelligence) и "любов" на няколко езика, включително и японски. A-12 пък е предшественик на Ес Ар - 17, което е любимият самолет на двойката. Буквата А в името символизира и "Архангел", любимата песен на певицата.

Момченцето се роди на 4 май 2020 г. Все още няма две годинки, но пък малкият бонбон вече е познат на целия свят, благодарение на неговия баща, който го взе със себе си на публично събитие и X АЕ A-Xii разтопи сърцата на милиони по света със сладки усмивки.

Детето и друг път се е появявало пред камера, но в офиса на баща си по време на конферентен разговор. X АЕ A-Xii е същинско копие на Мъск. Феновете на шефа на Tesla и SpaceX откриват огромна прилика между двамата и дори сравняват X АЕ A-Xii  със снимки на Мъск от детството му.