XXL: Голата кметица снима с най-надарения грък на частен остров

Топ
16:19 - 07 Август 2024
4232
XXL: Голата кметица снима с най-надарения грък на частен остров

Популярната у нас като Голата кметица Диана Габровска снима филм с най-надарения грък, за какъвто само преди няколко месеца беше обявен Нек Синър при раздаването на съседските порнонагради.

В момента името на Нек Синър (което е псевдоним) става все по-популярно. Самият той спечели и голямата награда за мъж актьор на годината на най-големия еротичен форум в Атина. Само на 23 години той се превръща в международна звезда в порноиндустрията.

В новия си сексфилм нашенката влиза в горещи сцени с един от най-желаните млади мъже в световното порно. Голата кметица разказа за сюжета на филма със Синър, който влиза в класическата схема “Домакиня и водопроводчик“.

“Историята е следната - аз имам голяма къща на частен остров близо до Атина. Прибирам се от плаж, влизам в банята и установявам, че водата е спряла. Налага ми се да викна водопроводчик и идва той. Млад, красив и много надарен”, сподели Диана Габровска пред „Телеграф“. Филмът е озаглавен Deep inside - “Дълбоко навътре”.

“Когато отида на място, разбирам каква е ролята, какъв е сюжетът. Зад гърба си вече имам около 20 заснети филма, а бял свят са видели около 15. Мисля , че за 2 години е много добро постижение”, похвали се Диана.

Тя добави още, че участието й в един от филмите миналата година й е донесло и голямата награда от фестивала на порноиндустрията. Там тя спечели в категорията за най-добре направена гореща лесбийска сцена.