ЯК СКАНДАЛ В Би Ти Ви: Буруджиева скочи на водещите и Асен Григоров

"Асене, извинявай, не си ти, който задаваш въпросите. Някакви журналисти ме питат"

Топ
11:30 - 22 Ноември 2023
3712
ЯК СКАНДАЛ В Би Ти Ви: Буруджиева скочи на водещите и Асен Григоров

Бурни страсти се развихриха в студиото на bTV по темата за протеста на феновете срещу БФС. Всичко започна от реплика на доц. Татяна Буруджиева, която тръгна да обяснява, че трябва да се потърси отговорност от главния секретар на МВР, тъй като още когато Бойко Борисов изпълнявал тази длъжност, станало ясно кой действа на терена и че това е главния секретар, а не полицията.

Затова според нея сега не трябвало да се мълчи за главния секретар и случилото се на улицата, когато полицаи упражниха физическа сила срещу протестиращи, да се потули само с оставка на зам.-министъра.

Тя обаче така и не успя да продължи своята мисъл, тъй като бе прекъсната от журналиста Асен Григоров, което хич не се хареса на Буруджиева.

"Асене, извинявай, не си ти, който задаваш въпросите. Някакви журналисти ме питат", скастри опонента си Буруджиева.

Тези нейни думи обаче силно засегнаха водещите на сутрешния блок.

"Моля Ви се, някакви, те си имат имена", контрира веднага Златимир Йочев.

А Мария Цънцарова добави с иронична усмивка: "Тези са влезли, искате ли да извикаме някакви други?"

Доцент Буруджиева опита да замаже гафа и да продължи по същество. "Аз искам да разбера какво се случва с главния секретар и тези които са били отговорни. Защото, аз поне доколкото разбрах, просветлете ме, разрешение се дава от общината и разрешението за протеста се съгласува с полицията. Нека да видим всички отговорници, има уведомителен режим", каза тя.