Яко „гърбене”: Илон Мъск вдига прираста

Шоу
12:51 - 08 Юли 2022
2555
Яко „гърбене”: Илон Мъск вдига прираста

Илон Мъск проговори, след като тази седмица доклад разкри, че през ноември миналата година е станал родител на близнаци, които са от изпълнителния директор на "Neuralink" - Шивон Зилис.

В четвъртък, ден след като "Insider" публикува съдебни документи, които разкриват, че Мъск и Зилис тайно са посрещнали близнаци заедно, 51-годишният главен изпълнителен директор на Tesla привидно намекна за новината за бебето в туитър за "кризата с недостига на население".

"Правя всичко възможно, за да помогна на кризата с недостатъчното население. Сриващата се раждаемост е най-голямата опасност, пред която е изправена цивилизацията до момента", написа той.

В последващи туитове Илон пише: "Запомнете думите ми, те за съжаление са верни" и "Надявам се да имате големи семейства и поздравления за тези, които вече имат!"

Според съдебните документи близнаците са родени в Остин, Тексас. Документите разкриват, че през април Мъск и Зилис, която е директор на проекта в неговата компания "Neuralink", са поискали от окръжния съд в Тексас да промени имената на бебетата им, така че те да носят фамилията на баща си и тази на майка си като средно име.

Полът на близнаците не е оповестен, а имената им са редактирани в документите. През май съдия от Остин удовлетвори искането им, съобщава Insider.