Яна Маринова се преби (Видео)

Чаровната актриса дори публикува клипче на падането си

През ключалката
17:46 - 02 Декември 2019
10514
Яна Маринова се преби (Видео)

Яна Маринова се преби от вълнение по време на премиерата на романтичната екшън комедия "Диви и щастливи", видя Lupa.bg. Чаровната актриса дори публикува клипче на падането си. "Каскада на живо. К'во да направя, може да се случи на всеки", написа маринова и сподели видеото. 

"Много си готина, Яна", "Падане с финес" и "Готина, дива и щастлива" са само част от коментарите под клипчето. 

Яна сяда на ръба на червен диван и без да иска се преобръща, а нейният колега Асен Блатечки й помага да се изправи на крака. 

"Диви и щастливи" разказва историята на Боряна, в чийто образ се превъплъщава звездата от "Привличане". Тя е нещастна от съществуването си и недоволна от себе си жена, чийто живот обаче се преобръща само за един миг.

Решена да помогне на съмнителното си гадже Цветан, тя краде 30 хил. лева от богатото британско семейство, за което работи, че дори "съвсем случайно" отвлича и сина им. В налудничавата ситуация, в която домино ефектът сякаш е неизбежен, тя успява да въвлече и най-добрата си приятелка. Двете трябва да стигнат до Варна, за да се срещнат с половинката на Боряна, който да им помогне да избягат от страната.

През шеметното пътуване, изпълнено с редица импулсивни решения и премеждия, бягайки от полицията, дишаща във вратовете им, те намират онова, което най-малко очакват - щастието, което по неписани правила се крие на най-неподозирани места. Филмът стъпва върху основите на приятелството, лоялността и любовта, посредством които човек може да преоткрие своето изгубено "Аз", дори и в най-щурите времена, каращи го да стори немислими неща.

Историята, която режисьорът Мартин Макариев и операторът Андрей Андреев умело пресъздават в "Диви и щастливи“, се ражда на 8 март. Тогава Яна Маринова кани сценариста Борислав Захариев да напише сценарий за смелата и борбена жена, която има нужда от повече самочувствие, за да постигне мечтите си и да намери щастието си.