Явор Бахаров към депутат: Майката ти е*авам, царвул! (СНИМКА)

Актьорът заплашил Деси Чуколов от „Атака” заради акцията на Сидеров и сие в НАТФИЗ

Топ
08:48 - 09 Февруари 2020
27832
Явор Бахаров към депутат: Майката ти е*авам, царвул! (СНИМКА)

Явор Бахаров, който вчера бе спипан да кара колата си в Банско под влияние на алкохол и наркотици, има завиден опит в издънките, показа проверка на Lupa.bg.

В събота около 14 часа полицейски патрул спрял за проверка мицубиши пред един от най-големите и луксозни хотели близо да началната станция на кабинковия лифт в Банско. Зад волана бил актьорът. Ченгетата го проверили на място с дрегер и тест и се оказало, че братът на Захари Бахаров шофира след употреба на алкохол и наркотици.

Къдравият вагабонтин се набърква не веднъж и дваж в скандали, които му изградиха имиджа на кибритлия.

На миналия 3 март, например, повярвалият си актьор бe арестуван, след като налетял на бивше гадже след полунощ на ул. "Фритьоф Нансен" в центъра на София.

Свидетел станал младеж с германски паспорт, който се впуснал да спасява девойката. Актьорът нападнал и него, обясниха от МВР.

Докато Явор млател младежа обаче минал патрул и полицаите разтървали двамата. В суматохата момичето избягало, но искането за проверка на документите не се харесало на Бахаров.

Бабаитът се нахвърлил с юмруци и върху униформените, а след като бил озаптен, го откарали в ареста на Първо районно управление.

Обискът показал, че у себе си актьорът не носел лична карта. Не бил тестван и за алкохол и наркотици. Впоследствие бил докаран под конвой в Софийския районен съд, където бил осъден по бързата процедура по Указа за борба с дребното хулиганство. Магистратите му дали 9 месеца пробация, а той през цялото време актьорът се извинявал за постъпката си.

34-годишният актьор не за първи път се сблъсква с правосъдието. През 2011 г. беше арестуван за притежание на трева на централната ул. „Г.С. Раковски”.

През 2015 г. пък къдравелкото отправи секс закана към майката на депутата от „Атака” Деси Чуколов. „Майката ти е*авам царвул, следващия път няма да имаш имунитет и ще те набия… Обещано”, написа Явор в съобщение през месинджъра („правописът” е запазен).

Повод за актьорския гняв стана акцията на Чуколов и неговият бос Волен Сидеров за издирване на наркодилъри и дрога около НАТФИЗ. Самоволната операция доведе дотам, че и двамата националисти изядоха пердаха от разбунтувалите се студенти.

Новият арест за наркотици обаче може да изиграе лоша шега на самоуверения в своята недосегаемост актьор. За негов късмет през декември 2019-а му е изтекла пробацията за атаката над бившето си гадже. Арестите за дрога обаче вече са няколко, което може да доведе до по-сериозна санкция от Темида.