Явор Бахаров набит в дискотека

Актьорът ял шамари, защото задявал чуждо гадже

Нещо за четене
14:37 - 31 Януари 2023
13686
Явор Бахаров набит в дискотека

Актьорът Явор Бахаров ял пердах в популярно столично заведение, защото задявал чуждо гадже. Случката се развихрила в края на миналата година, като актьора едва отървал кожа, твърдят очедивци.

Единствено бързо намесилата се охрана спасила играещия го лошо момче да не пострада по-сериозно. Очевидци на сцената в столичен клуб разказват, че той се сблъскал с юмруците на едрогабаритен мъж, а причината била момиче, което Бахаров започнал да сваля. Въпросната дама се оказала обаче заета и това предизвикало гнева на половинката й.

Явор Бахаров, който постоянно се събира и разделя с приятелката си Рая Пеева, очевидно е решил да я смени с друга, но за съжаление ударил на камък. Това предизвикало гнева му и той започнал да се опитва да агресира в свалките си към мацката. В този момент се намесил и приятеля й, който го цапардосал.

Бахаров веднага се изкарал жертва, обяснявайки пред охранителите, че просто направил комплимент на момичето и нищо повече. От клуба обаче добре го познавали и въобще не приели версията му за достоверна. Охранителните камери пък доказали безспорно, че брата на Захари Бахаров досаждал дълго време на хубавицата.