Явор Бахаров спи пиян по пейките, защото я няма Рая да го озапти

Актьорът се почерпил яко за рождения си ден

Шоу
10:33 - 19 Юли 2024
1863
Явор Бахаров спи пиян по пейките, защото я няма Рая да го озапти

Отсъствието на гаджето му Рая Пеева е основната причина Явор Бахаров отново да влезе в новините и да запише нов срамен момент в биографията си. В събота в района на Морската градина в Бургас минувачи го откриха да лежи безпомощен на земята по долни гащи.

Хората веднага извикали линейка и патрулка, а полицай разпознава именития актьор още докато той лежи пиян.

Проверена му е личната карта, но Бахаров отказал преглед. Пред медиците Явор казва, че е добре, но просто заспал, тъй като предната нощ бил на парти, се казва в информацията.

Бахаров редовно е засичан с алкохол в ръка по време на събития. Звездата от "Съни бийч" и редица други сериали и театрални постановки решил да му отпусне края в петък. Тогава се играело последното представление от турнето на спектакъла "Отчаяни съпрузи", в който актьорът си партнира с добрите си приятели Бойко Кръстанов и Даниел Пеев.

На всичкото отгоре малкото братче на Захари Бахаров имал и личен празник. На 12 (петък) е рожденият му ден. И той решил да почерпи по повода.

Веднага след представлението Бахаров, Кръстанов и Пеев, както и още няколко техни приятели се настаняват в барче. Наздравиците се вдигали една след друга, разказват присъствали на епичния купон. Компанията посещава още няколко заведения, но в един момент решава, че е време да си ляга, защото се е омазала достатъчно. Но не така смята Бахаров.

Въпреки призивите на приятелите си Явор решава, че точно сега започва истинската веселба. И остава сам. Какво точно се е случило след това, не е много ясно. Най-вероятно актьорът се е поразходил, като накрая алкохолът и умората са го надвили и той е заспал.

Бахаров е известен с лошото си пиянство. Но в повечето случаи го прибирала любимата му Рая Пеева. Само че в злополучния петък 12-и красивата блондинка не била с половинката си, а в София, където има ангажименти, пише "България Днес". Така тя е пропуснала да бъде с любимия си за 39-ия му рожден ден.