Явор Божанков подхвана Шибанистана Симон Милков след боя над гарда на Галена

Депутатът от ПП иска правосъдие за бияча от Велико Търново

Политика
16:50 - 21 Август 2023
17685
Явор Божанков подхвана Шибанистана Симон Милков след боя над гарда на Галена

Депутатът от Продължаваме промяната прихвана на мушка известния онлайн правораздавач Симон Милков (Шибанистан), за когото се мълви, че е автор на нападението срещу един от гардовете на попфолк певицата Галена миналата седмица, за който и Lupa.bg ви информира първа. 


Божанков настоява за обективен процес срещу Шибанистана, преди Милков да е убил някого 

Според очевидците на свадата във Велико Търново извършител на нападението с нож над Евгени Димитров, охраняващ изпълнителката, е именно Симон Милков. Запознати разказват, че спречкването в бара между него и Евгени Димитров станало заради стара вражда между тях. Още същата нощ хората от двете компании били отведени за показания в полицията. Тепърва отново ще бъдат привиквани и разпитвани свидетели на драмата, които са били в заведението.

А Явор Божанков, депутат от региона, реагира остро: 

"Симон Милков е наръгал с нож човек във Велико Търново. Това съобщава в. "Борба". “Журналистът” се разхожда свободно в парламента. Симон е многократно осъждан престъпник. Преди време удари пиян и без книжка хора с автомобил. След това преби младо момче и отново беше осъден. Лично аз го осъдих за клевета. И много други - за същото. Трябва ли някой да загуби живота си за да получи, този развилнял се престъпник, справедливо ефективно наказание?", пита народният избраник.