Явор Дачков: Лъжите на Нинова придобиват патологични измерения

Дебелашкият макиавелизъм от Крушовица е пълен потрес, заяви журналистът

Политика
17:33 - 02 Ноември 2022
7513
Явор Дачков: Лъжите на Нинова придобиват патологични измерения

Мисля, че Корнелия Нинова прекрачва всички граници на разума, а лъжите ѝ придобиват патологични измерения. Това написа във фейсбук журналистът Явор Дачков по повод делата, заведени от лидера на БСП срещу него.

"Нинова води две дела срещу мен (още две ми е завел и Калоян Методиев). Тази сутрин съдебна охрана е отишла в дома ѝ, за да ѝ връчи някакво решение на съдията по нейната собствена жалба срещу мен. Корнелия не им е отворила, а отишла в парламента да вдига скандал, че Гешев иска да я арестува, заради Кирил Добрев чрез съдебната охрана, подчинена на Крум Зарков.

Този дебелашки макиавелизъм от Крушовица е пълен потрес. Заради Корнелия и Калоян Методев през ден се чувам с призовкари, уреждаме си срещи, съдебна охрана ми връчва документи и т.н., но и през ум не ми е идвало да се правя на Паниковски и да държа речи за свободата на словото.

Не знам с какви очи хората около Корнелия Нинова продължават да стоят до нея и да гледат тези срамни сцени, но те са доста по-виновни от самата Корнелия за положението в БСП", коментира още Явор Дачков днешната съдебно-политическата сага около Нинова.