Йоанна Темелкова и Владимир Михайлов в пиеса за двама

“Аз и ти, преди ние" е писана специално за двамата актьори и ще има премиера през май

Култура
17:57 - 28 Февруари 2023
14419
Йоанна Темелкова и Владимир Михайлов в пиеса за двама

Йоанна Темелкова и Владимир Михайлов подготвят заедно спектакъл и това ще бъде тяхната първа среща на театралната сцена, научи Lupa.bg. Спектакълът се казва "Аз и ти, преди ние", като пиесата на Светльо Томов е писана специално за двамата талантливи, обичани и известни актьори.

Режисьор на постановката е младият Димитрис Георгиев, който седи зад няколко успешни кино проекта. За него това е театрален дебют.

За чаровната Йоанна Темелкова спектакълът "Аз и ти, преди ние" е едно чакано и много искано завръщане на така любимата за нея театрална сцена, споделиха от DeSta Production, които продуцират постановката.

Дълги години Темелкова бе част от трупата на Театър "София", където направи силни роли, но преди няколко години тя реши да напусне и да стане свободен артист.

Йоанна Темелкова и Владимир Михайлов заедно с режисьора на първия им съвместен спектакъл Димитрис Георгиев

За актьора и певец с много таланти Владимир Михайлов това ще е първа роля в драматичния театър. Досега той има зад гърба си редица впечатляващи роли в мюзикълите "Клетниците", "Mamma Mia!" и "Фантомът на операта", както и в рок операта "Исус Христос суперзвезда".

Премиерата на спектакъла е предвидена за май.

Като екранна двойка Йоанна Темелкова и Владимир Михайлов спечелиха любовта на зрителите в популярния сериал "Братя", в който героите им преминаха през сложни драматични обрати. За съжаление героят на Владимир Михайлов - Денис Топал накрая бе убит, тъкмо преди да се ожени повторно за любимата си Лора, изиграна от Йоанна Темелкова. Мнозина зрители останаха разочаровани от тази развръзка и се надяваха двамата актьори отново да работят заедно.

Новината всъщност не закъсня и сега Йоанна и Владо започнаха репетиции за първата си среща и на театралната сцена.

Йоанна Темелкова, продуцентът Денис Ставров, режисьорът Димитрис Георгиев, авторът на пиесата Светльо Томов и Владимир Михайлов на първата репетиция на "Аз и ти, преди ние"

Йоанна Темелкова сподели в социалните мрежи, че този спектакъл се подготвя от една година. "Има много неща, за които си струва чакането", сподели лъчезарната актриса. "Повече от две години не съм се качвала на театралната сцена, която болезнено много ми липсваше и сега ще я прегърна отново заедно с един от любимите ми колеги - Владимир Михайлов, който ще дебютира в театъра", изповяда се Йоанна.

Отсега е ясно, че предвид популярността и таланта на двамата актьори интересът към спектакъла, към завръщането на Йоанна Темелкова на сцената и към театралния дебют на Владимир Михайлов и Димитрис Георгиев ще е огромен. Двамата актьори си партнираха прекрасно в телевизионния сериал “Братя”, а това е предпоставка за много добро разбирателство и на сцената. 

Междувременно музикантът се изявява успешно и в шоуто "Като две капки вода", като спечели безапелационно втория лайв в неделя, имитирайки фантастично Мадона, както като пеене, така и като хореография.