Йоанна Темелкова подарява на феновете си колието на Лора от „Братя“

Изповеди
18:07 - 22 Февруари 2021
6570
Йоанна Темелкова подарява на феновете си колието на Лора от „Братя“

Актрисата Йоанна Темелкова ще зарадва феновете си с необичаен подарък. Тя ще се раздели с колието на героинята си от хитовия криминален сериал „Братя“ - Лора. Новината съобщи самата тя, а късметлийката ще бъде избрана в социалните мрежи.

„С този личен подарък, който искам да ви направя, казвам едно огромно благодаря!
Благодаря ви за доверието; за подкрепата; за разбирането; за разговорите; за приятелствата. Толкова много хора познаха колието на Лора от първи сезон на “Братя”, че чак не ми се вярваше. Благодаря ви!“, написа в Инстаграм тя.

В случай, че победителят е от София, звездата ще го дари лично с бижуто. „Знаете, че то няма никаква материална стойност, а е по-скоро сантиментален подарък от мен за вас. В едно ви уверявам - заредено е с много, много позитивна енергия и любов“, допълни Темелкова и уточни, че го е носила в почти всички 65 епизода от първи сезон на сериала.

В последната серия на първия сезон пред очите на двамата братя - Борис и Драго, в ролите Калин Врачански и Владимир Михайлов, избухна колата с любимата им жена Лора, която бе бременна от един от тях. В опит да избяга от двамата героинята на Йоанна Темелкова бе решила да замине в чужбина и в момента на адския взрив тя пътуваше с луксозното ауди на Драго към летището. 

От снимките от втория сезон на сериала, които Йоанна Темелкова непрекъснато пуска в социалните мрежи феновете на "Братя"разбраха, че нейната героиня Лора ще оживее. Предстои да видим дали ще успее да запази детето и дали отново ще бъде разкъсвана от любовта си към двамата братя.