Йога измамник във „Фермата“, яде тайно боб

Топ
01:44 - 10 Септември 2020
9228
Йога измамник във „Фермата“, яде тайно боб

Възвишеният йога от риалити формата „Фермата“, който уж щеше да кара само на вода и енергия от слънцето по време на шоуто, се оказа прикрит шарлатанин.

През първите три дни в стопанството Илиян Стефанов категорично отказваше да сложи залък в устата си и проповядваше пълно въздържание от храна и удоволствия. След това обаче безпаметно се натъпка с боб.

Йога инструктурът отхвърли аскетизма си при вида на приятно ухаеща тава с едър печен боб по стара рецепта от разложкия край. Гуруто лакомо се нахвърли върху порцията пред него, а остатъците обра с ръце и облиза пръстите си. Сепнати от неочаквания му апетит, останалите участници се притесниха да не му стане лошо.

„Гладът удря повече от тока! Дотук беше Илиян с отричането от храна“, обобщи собственикът на транспортна фирма Ангел.

Преди да загребе боб с лъжицата, йогата твърдеше, че единствената храна, от която човек има нужда е т. нар. прана - енергията на сътворението. И порицаваше хората, които се тъпчат с храна. С влизането си във "Фермата", Илиян втрещи останалите съквартиранти и зрителите с възгледите си - не трябва да се работи, не са ни необходими пари, човек може да живее без храна, не са ни нужни дрехи - трябва тялото да е голо, за да "диша", не бива да носим обувки, а да сме боси, за да "чувстваме" земята и пр. дивотии. Тепърва предстои разобличението на "духовния" Илиян, убедени са зрителите на "Фермата".

Йогата твърдеше, че не му е нужна храна. Е, оказа се, че не е така