Йогата от „Фермата“ къпе мъжете с лед

Топ
22:16 - 17 Септември 2020
5625
Йогата от „Фермата“ къпе мъжете с лед

Спиращо дъха ледено спа организира йогата от „Фермата“ за разгорещените от тежкия селски труд участници в шоуто. Гуруто Илиян Стефанов инсталира насред стопанството ламаринено корито, пълно с ледено студена вода. За по-пълноценно, втрисащо преживяване, аскетът добави две торби лед в поцинкованата вана и блажено се изтегна вътре. Да се изкъпе във вода с минусова температура беше негова мечта от началото на шоуто, която едва сега се осъществи.

Скоро усамотението на Илиян беше прекъснато от симпатягата Ангел, по-известен в стопанството като бай Анго, който също пожела да се намърда в поцинкования спа комплекс. Йогата не само смирено отстъпи мястото си на едрия мъжага в тясната вана, но и щедро изсипа отгоре му още няколко торби лед. „Внимавай, не на паткана!“, подвикна му Ангел, визирайки интимните си части, които искаше да опази от ледените блокчета.

След като се аклиматизира към минусовите температури, колоритният участник грабна един от замразените късове, схруска част от него, а остатъкът сложи като корона върху главата си, засенчвайки напълно йогата.